FD Gazelle awards 2012
payrolling-services

Payroll mogelijkheden bij Payroll Works.

Payroll Works is specialist in hoogwaardige payroll oplossingen. Wij zijn dankzij onze jarenlange ervaring binnen de Nederlandse payroll industrie uitgegroeid tot experts in ons vakgebied, en beschikken over uitgebreide kennis van zelfs de meest complexe payroll oplossingen. Wij zijn daardoor op iedere situatie voorbereid en kunnen u op alle gebieden van de payroll helpen. Daarnaast staan duidelijke communicatie en servicegerichtheid bij ons op de eerste plaats. Wilt u weten welke voordelen onze dienst voor u kan hebben? Stel uw vragen aan onze payroll professionals, en u weet meteen waar u aan toe bent.

 

Voor informatie over Payroll in specifieke steden:

 

  • Het verschil tussen payroll en payrolling

    De begrippen payroll en payrolling worden vaak met elkaar verward omdat zij zo op elkaar lijken. Toch zijn het twee zeer verschillende diensten. Aangezien beide diensten door Payroll Works aangeboden worden is het belangrijk om duidelijk te maken wat ieder begrip inhoudt. Bij payrolling wordt uw personeel elders op de loonlijst gezet, zodat u meer vrijheid heeft om uw medewerkers flexibel in te zetten. Wanneer men het daarentegen over de payroll heeft wordt daarmee de salarisadministratie bedoeld. Door gebruik te maken van een payroll dienst besteedt u dus alleen uw administratieve verplichtingen uit. Wij zorgen er dan voor dat uw salarisadministratie op orde gehouden wordt. Onze payroll diensten schelen u dus veel tijd, terwijl er in uw organisatie verder niets veranderd hoeft te worden.

    Overige informatie over Payroll:

  • Relevante payroll informatie:

    Meer weten over onze payroll oplossingen?

    Als u personeel in dienst heeft weet u als geen ander hoeveel tijd de administratie van hun werkzaamheden kan kosten. U bent immers verplicht hun uren en loon bij te houden voor de fiscus, en dit kan veel tijd kosten. Dankzij onze payroll diensten kunt u hier iets aan doen. De wet biedt immers ruimte om uw payroll door anderen bij te laten houden. Payroll Works is hierin gespecialiseerd – wij bieden een breed scala aan mogelijkheden om uw administratieve lasten te verlichten. Dit maakt ons de partner bij uitstek om uw payroll bij te houden, ongeacht de grootte van uw organisatie of de complexiteit van uw salarisadministratie. Wilt u weten welke mogelijkheden onze payroll oplossingen precies bieden? Stel ze aan Payroll Works. Wij helpen u graag uw dagelijks bestuur te vereenvoudigen.